5 трика за елегантно озеленяване на градини

озеленяване на градини

озеленяване на градини – алпинеум

Искате да имате перфектна градина отговаряща на вашия стил и характер. Искате сами да се заемете с озеленяване на градината в двора ви. Желаете тя да бъде свежа и изпълнена с различни цветови багри. Искате да имате най-очарователните цветя и най-зелената тревна пелерина.

За да бъдете добри градинари и изкусни озеленители, трябва да научите няколко елегантни трика за озеленяване на градини, това ще ви гарантира успеха. А ето ги и лесните, но елегантни трика:

озеленяване на градини

зелени площи за пример

1-ви трик за озеленяване на градини: Заравнете площите за да имате наистина равни зелени площи. Нали не искате докато си играете със семейството да се спъвате в бабуните или да падате във вдлъбнатините. Равната площ е доказателство, че вие сте един истински озеленител не само на градини, но и на цветни картини. Равната покривка ще даде възможност и за правилното оттичане на вода при валеж или поливане.

озеленяване на градини

цветна магия

2-ви трик за озеленяване на градини:
 Засадете цветна фантазия в някой кът от симпатичната ви градинка. Намерете някое място и зацветете с най-различни цветя. Като направите зони от различни цветни групи. Добре ще е ако цветя бъдат еднакви на размер, но се различават по вид и цвят. Засаждайте ги нежно и на равни растояния едно от друго. Ако сте по-амбициозни направете цветни фигури, например слонче от цветя. Важно е да влагате много любов в озеленяването.

3-ти трик за озеленяване на градини: Да си направим алпинеум в двора. Това е страхотен и наистина елегантен трик за озеленяването на нашата скъпа градина. Направете леко хълмче(скат) и го запълнете с камъни, които са различни по форма и размер. Камъните да са от варовик за да са максимално ефектни. Запълнете с декоративни треви, алпийски цветя, храсти и някое малко дръвче. Може да мулчирате с дървени кори. Ето вече се сдобихте с алпинеум в двора, покачете го на съседа.

озеленяване на градини

настилки от малки камъчета

4-ти трик за озеленяване на градини: Това е цветната декоративна настилка. Бъдете модерни и неповторими. Бъдете елегантни и създайте страхотна пелерина от цветни нюанси в зелената полянка. Как ли става това? Много лесно. Премахнете тревата от формата, която желаете. По границата на фигурата положете пластмасова лента. Запълнете с малки декоративни камъчета и ще се получи страхотна цветна магия в зелените площи. Може да изградите няколко зони една в друга, нужно е да ги разграничите с лентата.

озеленяване на градини

озеленяване с любов

5-ти трик за озеленяване на градини: Позитивизъм и желание за озеленяване. Винаги прилагайте единствено вашите идеи за озеленяване и обичайте градината и семейството си. Включете малките дечица в помощ, те са необикновено креативни и с много шантави идеи. Любовта към двора е ключа към щастлив семеен живот. Работете усърдно и ще имате учудващи резултати

Това беше симпатичната тема за елегантни трикове за озеленяване на градини, следете блога за озеленяване и ще черпите постоянно нови и нови идеи за двора и цветната градина. Пожелавам ви любов и щастие и незабравими зелено-цветни моменти.

Реклама
Публикувано на Озеленяване на дворове, градинарски услуги, жив плет, засаждане на растителност, идеи за озеленяване, косене на трева, ландшафтно проектиране, озеленяване, озеленяване на градини, озеленяване на зелени площи, озеленяване на къщи, озеленяване на паркове, озеленяване на площи, озеленяване на стадиони, озеленяване на терени, озеленяване софия, озеленяване софия цени, озеленяване цени, поддръжка на градина, поддръжка на двор, поддръжка на зелени площи, проект за озеленяване, решения за озеленяване, фирми за озеленяване, храсти, цветя и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s