Затревяване с тревен чим – бърз и луксозен ефект

Първо впечатление във всеки двор или градина винаги правят тревните площи. Добре окосената и зелена трева не може да остане незабелязана, дори и от най-разсеяния минувач. Изграждането на всяка тревна площ обаче изисква време и специални грижи особено в началото. Ако искаме да избегнем тези първи месеци и искаме моментален ефект, несъмнено се нуждаем от затревяване с тревен чим.

Тревният чим е най-бързият и ефективен начин, моментално да се сдобием с градина. Често, когато времето ни притиска или пък просто нямаме търпение, трябва да се обърнем към професионална фирма за озеленяване, която ни посъветва и да изпълни желанията ни.

Полагането на тревен чим може да стане за броени дни, дори за часове. След полагането му зелените площи са напълно завършени и веднага можем да се разхождаме свободно в нашата градина. Освен това тревния чим може да се изрязва във всякакви форми и не е проблем през новоизградените площи да преминава плочопътека.

Полагането на чим е изключително подходящо за зелени площи пред офис и бизнес сгради. Там често се налага да се действа бързо и се изисква максимален и луксозен ефект. Освен това се избягва момента, когато тревата е млада и крехка и не бива да се утъпква.

Трябва да имаме в предвид обаче, че ако искаме тревния чим да остане безупречен трябва да полагаме грижи за него. Основно разбира се е поливането. Препоръчително и дори задължително е да се изгради автоматизирана поливна система, която да поддържа тревата свежа и зелена. Безсмислено е да влагаме средства в нещо, което след това да не поддържаме както трябва и след това то да загуби декоративните си качества.

В крайна сметка, ако искаме да притежаваме модерен и красив  двор, който да излъчва лукс, най-добре е да се обърнем към фирма за озеленяване. Чрез полагане на тревен чим за няколко дни всяка площ  може да се превърне в райска градина.

Реклама
Публикувано на Озеленяване на дворове, градинарски услуги, косене на трева, озеленяване на зелени площи, озеленяване цени и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s